Veel gestelde vragen

 

Verzenden en Retoureren

Newtoys gaat over tot verzenden als uw betaling is ontvangen.
Op dit moment zijn er 3 mogelijkheden om uw betaling te kunnen voldoen;

1) Via Ideal, Snel, simpel en veilig.

2) Vooruit betalen: U kunt het geld overmaken op  ABN AMRO NL02 ABNA 0449668274 t..n.v. Vaja Kleding & Speelgoed 

3) Contante betaling bij ophalen op afspraak.

Na ontvangst betaling zal er over gegaan worden op verzending.

De verzendkosten bedragen slechts 3,95euro, dit geldt voor al onze artikelen met uitzondering van ons buitenspeelgoed zoals speelhuisje, hiervan zijn de verzendkosten op aanvraag. Mochten de verzendkosten van een artikel op aanvraag zijn dat staat dit vermeld bij het desbetreffende artikel.

Retourneren / ontbinden koop

Retourneren van uw bestelling is mogelijk, wilt u het artikel retourneren wegens een technisch mankement dan zullen wij  de verzendkosten voor onze rekening nemen. In andere gevallen is het in principe zo dat de verzendkosten voor eigen rekening komen. Indien u wilt retourneren neemt u dan contact met ons op.
Wij zullen Samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de levertijd?

Newtoys levert na betaling doorgaans binnen 4 werkdagen. Als we uw bestelling en betaling voor 16.00 uur ontvangen hebben, kunnen wij deze nog met Post NL / DHL versturen. Post NL / DHL levert in 80% de volgende werkdag. 20% wordt in 2 a 3 dagen bezorgd. Mocht er onverhoopt een artikel uitverkocht zijn, dan zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

 

Levertijd Kinderdagverblijf / bedrijven?

Newtoys heeft een speciale categorie gemaakt voor kinderdagverblijven en bedrijven. De levertijd hebben wij gestandaardiseerd op 7 – 9 werkdagen. Alles wat eerder bezorgt kan worden zal eerder bezorgd worden. Als er artikelen niet voorradig zijn, dan zullen wij deze in de 7 a 9 werkdagen bestellen.

 

Track en tracé nummer

Na uw bestelling zullen wij u een track en trace nummer doorsturen waarin u uw bestelling kunt volgen. Het is echter zo dat dit vaak de volgende dag pas ingevoerd is door TNT. Een pakket is vaak de volgende dag traceerbaar.

 

Levering buiten Nederland

Levering naar andere landen is mogelijk, echter gelden er andere prijzen voor de transportkosten. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket. Voor precieze prijzen kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.

 

Geen bevestigingmail ontvangen

Als u een bestelling geplaatst heeft, dan ontvang u hier een automatische bevestigingsmail van. Als u deze niet ontvangen heeft, dan betekend dit dat wij de bestelling ook niet ontvangen hebben. In dit geval kunt u even contact opnemen middels het contact formulier.

 

Ondersteuning

Hoewel alle artikelen nieuw van de leverancier komen, dient u er in het algemeen verstandig aan te doen uw bestelling bij ontvangst te controleren op volledigheid en functionaliteit. 
Gebruik onze contactfunctie als er producten ontbreken, niet goed functioneren of beschadigd zijn zodat wij samen met U een passende oplossing kunnen bieden.